2016

Mikulášsky trunaj - 3. December, Zlín

Naši pretekári úspešní aj na druhom fronte v Rakúsku. Vo Vösendorfe sa konal včera SinclairDuo turnaj, kde nás veľmi dobre reprezentovali Milan Kováč a Ivana Kotlárová, keď čisto slovenské družstvo vybojovalo spomedzi 9 družstiev krásne 4. Miesto. V zmiešanom Rakúsko -Slovenskom družstve excelovala Ivana Horná spolu so Štefanom Seckom z domáceho Vösendorfu, keď vybojovali druhé miesto! Gratulujeme našim pretekárom!

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Sinclair Duo - 27. November, Rakúsko

Naši pretekári úspešní aj na druhom fronte v Rakúsku. Vo Vösendorfe sa konal včera SinclairDuo turnaj, kde nás veľmi dobre reprezentovali Milan Kováč a Ivana Kotlárová, keď čisto slovenské družstvo vybojovalo spomedzi 9 družstiev krásne 4. Miesto. V zmiešanom Rakúsko -Slovenskom družstve excelovala Ivana Horná spolu so Štefanom Seckom z domáceho Vösendorfu, keď vybojovali druhé miesto! Gratulujeme našim pretekárom!

Galéria zo súťaže:

 


 

 

33.ročník Mödling Cup - 27. November, Rakúsko

V sobotu naše družstvo v zložení Štefan Elek, Peter Habánek, Michal Králik, Peter Turčánik a Andrej Frátrič vybojovalo 1. Miesto v súťaži 33.ročníka Mödlingcupu. Druhý skončili domáci borci a tretí vzpierači z Maďarska. Z našich pretekárov najhodnotnejší výkon predviedol Andrej Frátrič. Aj ostatní si vytvorili hodnotné osobné rekordy Elek, Turčánik a Habánek v nadhode! Viď zápis . Gratulujeme!

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Medzinárodné majstrovstvá Českej Republiky - 21. November, Praha, Česká Rep.

Krásny úspech našich dievčat Ivany Kotlárovej a Ivany Hornej, vybojovali tituly Medzinárodných Majsteriek Českej republiky pre rok 2016 dnes v Prahe! Gratulujeme! Výkony a videozáznam nájde na českej stránke powerlifter.cz Graratulujeme aj trénerovi Milanovi Kováčovi ml. K dosiahnutým titulom!

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Univerzitné majstrovstvá sveta - 13-18. November Merida, Mexiko

Naša výprava splnila očakávania a na Slovensko prišla aj jedna strieborná vďaka Radoslavovi Tatarčíkovi. Ivana Horná (63)vybojovala celkové 10. miesto výkonom 76/95/171. Milan Kováš ml. (85)celkové 10. miesto výkonom 126/154/280. Radoslav Tatarčík (105+) 2. miesto v trhu a celkové 5. miesto, výkonom 172/188/360. Všetkým gratulujem!

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Finále žiakov Majstrovstiev Slovenska vo vzpieraní družstiev 2016 - 13. November

Žiaci krúžku Baby Barbell pri ZŠ v Kubrej - VK KOFI Trenčín v zložení Sebastian Cabala, Pavol Puna, Andrej Repáš a Viktória Motlová v tomto roku zabojovali a posunuli sa oproti minulému roku zo štvrtého na medailové tretie miesto v tomto roku! Pod vedením trénera Pavla Svrčka sa výrazne v tomto roku zlepšili a ešte všetci zostávajú v kategórii žiakov a plánujú aj na budúci rok posun na druhú priečku, k čomu im všetci gratulujeme a držíme palce!

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Liga mladších žiakov - finále - Krásno nad Kysucou 5. November

Krásne druhé miesto vybojovali naši žiaci v dlhodobej súťaži Majstrovstiev Slovenska družstiev 2016 Reprezentovali nás členovia BABY BARBEL krúžku pri Základnej škole v Kubrej, v zložení Laura Svrčková, Michaela Havjerová, Oleg Nagy, Adam Havier. Z 12 družstiev z celého Slovenska vybojovali druhé miesto. Viď oficiálne výsledky SZV. Pod vedením trénera Pavla Svrčka si naši žiaci aj v poslednom kole vytvorili osobné rekordy, k čomu im gratulujeme!

Galéria zo súťaže:

 


 

 

1. Liga - finále - Nové Zámky 29. Október

V poslednom kole sme nedopadli najlepšie, ale úprimná snaha bola. Chlapci Fabovci sa aj trochu ponaháňali pri výkone a zatiaľ víťazne vyšiel Oliver - Marek má čo doháňať. Peter Habánek zabojoval kvalitným výkonom 75/100. Jeho posledný pokus na 105kg nevyšiel len kvôli bystrému zraku rozhodcov. Martin Červený svojím debutom v 1. lige zapôsobil hlavne osobákom 120kg na nadhode, no technické nedostatky mu bránili polepšiť si na trhu. Elek výkonom 95/144 zabezpečil najväčší bodový prínos a Polák v tesnom závese skončil v tíme druhý.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Interliga finále - Rakúsko, Viedeň 29. Október

Víťazstvo v poslednom 6.kole Interligy nám zabezpečilo 3.mieso v Interlige 2016. Družstvo pod vedením trénera Pavla Svrčka v zložení Ľudovít Husárik, Jozef Pšenák, Ivana Horná, Sebastián Cabala, Lukáš Fiala zvíťazilo 6:0 nad najstarším klubom Wiedni Aichle Ottakaring. Naši pretekári si vytvorili osobné rekordy k čomu im gratulujeme !

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Extraliga finále - Donlý Kubín 29. Október

V Dolnom Kubíne v zložení Svrček, Kozmál, Kováč, Pokusa, Ostrovský a naša ukrajinská posila Leonid, obsadili sme na finálovom kole Extraligy v celkovom hodnotení 2.miesto, aj napriek výhre v tomto kole.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Vysokoškolská liga 1.kolo - Bratislava 22. Október

Po troch rokoch sa na Slovensko vrátila Vysokoškolská liga a odštartovala v hojnom zastúpení študentov na prvom kole v Bratislave v priestoroch Crossfit Pressburg. Nechýbali ani členovia klubu VK KOFI, Ivana Kotlárová, Ivana Horná a Martin Červený. Takisto za zmienku stojí účasť našich reprezentantov ktorí sa pripravovali na Majstrovstvá Európy juniorov a do 23 rokov.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Žiacka liga - 2. kolo - Nové mesto nad Váhom, 1. Októbra

V 2. Kole naše družstvo posilnené o hosťujúceho Adriana Repáša z Hlohovca zvíťazilo v Západnej skupine. Družstvo v zložení Viktoria Motlová, Pavol Puna a Sebastián Cabala zabojovalo a zvíťazilo v tomto kole, gratulujeme aj trénerovi Pavlovi Svrčkovi!

Výsledky tu. Galéria zo súťaže:

 


 

 

Liga mladších žiakov - 3. kolo - 25. Septembra

Mladší žiaci sa v lige družstiev v 3. Kole umiestnili na skvelom druhom mieste. Teší najmä tá skutočnosť, že sa všetci členovia A i B družstva výrazne zlepšili v atletických disciplínach: v 3skoku a v hode medicinbalom vzad.

 


 

 

Interliga - 5. kolo - Vosendorf, Rakúsko 25. Septembra

Oslabení o choré opory Svrčka, Masnicu a Milana Kováča ml. sme v Rakúskom Vösendorfe prehrali, no i tak v osobných rekordoch! Ivana Kotlárová v nadhode 80 kg a v dvojboji 140 kg. Sebastián Cabala v nadhode 100kg. V neplatných pokusoch atakovali osobné rekordy Cabala v nadhode a tak isto Pšenák 151kg no drobné technické chyby nedovolili osobáky splniť.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Považský pohár - Trenčín 27. Augusta

3. Ročník medzinárodnej súťaže o Považský Poh8r sa konal opäť pod šírim nebom. Proti slnku chránil pretekárske pódium stan no na troch rozcvičovacích pódiách sa museli pretekári so slnkom vyrovnať. Hlavný sponzor Forward Fitness zabezpečil pretekárske a rozcvičovacie pódia. Ďalej prepožičal na Považský Pohár štyri nové ženské a mužské činky na pretek a rozcvičovanie. Ako novinku prezentoval žrď zo svojej výroby, o hmotnosti 10kg pre deti so štandardnou veľkosťou ženskej činky. Deti si žrď pochvaľovali a aj tréneri si ju vyskúšali a odporučili majiteľovi firmy, čo najskôr ju dať do predaja.

Na pretekoch sa zišlo 33 pretekárov mužov 21 a 12 žien. Na úvod sezóny po prípravnom období sme zaznamenali rad zlepšení vo forme osobných rekordov. Gratulujem rekordérom. Teší nás aj viac ako desať premiérových štartov!!! To len potvrdzuje, že usporiadateľ PAUL ´ s GYM - Pavol Svrček s nadšencami pripravili výborné podmienky pre začínajúcich a aj špičkových vzpieračov! K pretekom samozrejme patria aj diváci, ktorí vytvorili perfektné podmienky, keď jednotným potleskom vítali a aj odprevádzali pretekárov po vydarenom a aj nevydarenom pokuse. Ďakujeme!

Galéria zo súťaže: